اهمیت تعمیر مبلمان اداری
همانطور که اگاه هستید مبلمان اداری مناسب و استاندارد و در عین حال جذاب و زیبا، هویت و جلوه بسیار خاصی به محیط کار شما و برندتان می بخشند و اولین برداشت مشتریان شما از اداره مربوط به ظاهر آن محیط است.
از طرفی دیگر کارمندان، بخشی زیاد از روزشان را در محل کارشان می گذرانند پس مناسب بودن و ارگونومیک بودن مبلمان اداری باعث آسایش و رفاه آن ها می شود. حالا تصور کنید اگر مبلمان اداری آسیب دیده و خراب یا ظاهر نامناسبی داشته باشند، می توانند چه تاثیر بدی بر روی کارمندان و حتی مشتریان داشته باشد.
تعمیر مبلمان اداری حتی به صورت جزئی، می تواند تفاوت حیرت آوری در آن ها ایجاد کند. بالاخره روزی مجبور به تعویض مبلمان اداری خود خواهید شد اما اگر می خواهید تعویض آن ها را عقب بیندازید، سریع تر برای تعمیر اقدام کنید تا از فرسودگی آن ها جلوگیری شود.
مبلمان اداری چه زمانی به تعمیر نیاز دارند؟
با توجه به اهمیت تعمیر مبلمان اداری، بهتر است برنامه ای برای چک کردن منظم سلامت لوازم اداری داشته باشیم.
چک کردن منظم و تعمیر مبلمان اداری از این جهت مهم است که به سازمان ها کمک می کند تا طول عمر لوازم خود را افزایش داده و در نتیجه در دراز مدت هزینه کمتری متقبل شوند. در زیر یک لیست آورده شده است که توصیه می کنیم برای مبلمان اداری خود مرتب آن ها را چک کنید:
- گوشه ها و پایه های میز و صندلی های اداری را چک کنید. ببینید آیا فرورفتگی، بریدگی یا قطعه گم شده ای دارند یا خیر؟
- هرگونه پوشش محافظ یا تزئینی را از روی لوازم اداری بردارید و ببینید آیا آسیب پنهانی مانند باد کردن بر اثر خیس شدن، وجود دارد یا خیر.
- درها و کشوهای لوازم اداری را باز و بسته کنید و چک کنید آیا به راحتی باز و بسته می شوند؟
- صداهایی که میزهای اداری و صندلی ها ایجاد می کنند را به دقت بررسی کنید!
- پایه، دسته، چرخ و قسمت گردان صندلی اداری را چک کنید و ایراد و مشکل آن ها را بررسی نمایید.
- کتابخانه و قفسه ها را چک کنید، ببینید محکم و پایدار هستند یا نیاز به تعمیر دارند؟
- پارتیشن اداری را چک کنید و آسیب ها را مشخص نمایید.
چه زمانی تعمیر مبلمان اداری ارزش دارد؟
درباره اهمیت تعمیر لوازم اداری صحبت کردیم و به میزان مهم بودن آن پی بردیم. حالا این سوال پیش می آید که چه چیزهایی قابل تعمیر هستند. در زیر بعضی از مواردی که شامل تعمیر مبلمان اداری می شوند را ذکر کرده ایم:
- آسیب دیدگی وسایل چوبی با آب، مثل برآمده شدن سطح میز
- یکسری بریدگیها و خراشها بر سطح لوازم اداری
- ورقه ورقه شدن یا خرد شدن رویه لوازم اداری
- تغییر رنگ مبلمان اداری برای تغییر دکوراسیون
- تعویض فنرهای مبلمان اداری
- تعویض روکش پوسیده شده صندلی اداری یا مبلمان اداری
- تعویض جکهای صندلیهای چرخان
- عوض کردن پایه، دسته و چرخ صندلی اداری
- صداگیری کردن از دربها
- تعمیر پارتیشنهای اداری
- جیر جیر کردن صندلی اداری
- لرزش میزهای اداری
چه زمانی مبلمان اداری را تعویض کنیم؟
بعد از اینکه همه تلاش خود را در مورد تعمیر مبلمان اداری آسیب دیده کردید و با مراکز تعمیر مبلمان اداری مشورت کردید و نتیجه نگرفتید؛ باید بپذیرید که این لوازم اداری به جای تعمیر باید بیرون انداخته شوند.
گاهی هم هزینه تعمیر مبلمان از تعویض آنها بیشتر است. در چنین مواردی، استفاده از صندلی اداری آسیب دیده یا سایر لوازم اداری خراب تنها منجر به مشکلات مختلف سلامتی کارمندان یا از بین رفتن جلوه اداره شما می شود.
این را هم در نظر داشته باشید که اگر تعمیر مبلمان اداری خود را عقب بیندازید، در نهایت به علت فرسودگی آن ها مجبور به تعویض خواهید شد.
چه بخش هایی از مبلمان اداری را خودمان تعمیر کنیم؟
مشکلات زیادی می تواند برای مبلمان اداری شما به وجود آید که آنها را نیازمند تعمیر کند. گاهی آسیب هایی به مبلمان اداری وارد می شوند که جدی هستند و نیازمند حضور متخصص این کار می باشند اما گاهی آسیب دیدگی به گونهای است که بدون تماس با مراکز تعمیر مبلمان اداری خودتان می توانید دست به کار شده و آنها را تعمیر کنید.
البته اگر اهل کارهای فنی هستید و از آن لذت می برید، شروع به کار کنید و مواظب باشید کار را بدتر نکنید .در زیر نحوه انجام ۴ مورد را شرح می دهیم:
تعمیر کشوهای میز اداری که بسته نمی شوند یا خود به خود باز میشوند!
کشوهای میز اداری که بسته نمی شوند یا خود به خود باز میشوند، معمولاً به این دلیل است که تنظیم کننده های ارتفاع میز هم تراز نیستند. اگر میز را به تازگی جا به جا کرده باشید هم می تواند این اتفاق رخ دهد.
برای تعمیر میز اداری، کافی است تنظیم کننده ارتفاع میز را در جهت عقربههای ساعت یا خلاف جهت عقربههای ساعت بچرخانید تا ارتفاع آن ناحیه را کم یا زیاد کنید تا زمانی که کشو خود به خود بسته شود. قبل از انجام این کار حتما به کشو بار اضافه کنید، تا به درستی تنظیم شود.
تعمیر جک صندلی اداری
جک صندلی اداری برای تنظیم ارتفاع آن استفاده می شود و ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد و یا نادرست دچار مشکل شود. اگر خرید جک جدید به منظور تعویض آن هزینه زیادی برای شما دارد، می توانید روکش جک را جدا کنید و ارتفاع مناسب قد شخصی که از آن استفاده می کند را تنظیم کنید و با بست آن را سفت کرده و مجدد روکش را سر جایش قرار دهید.
در صورت انجام این کار ارتفاع صندلی ثابت می ماند. دقت کنید ارتفاع کاملا مناسب کارمندی که از آن استفاده می کند، باشد.
تعمیر صندلی اداری با تعویض چرخ شکسته
شکستن چرخ صندلی های اداری مشکلی است که بسیار شاهد آن هستیم. اگر دست به آچار هستید، خودتان با انجام مراحل زیر می توانید تعمیر این قسمت از صندلی اداری را انجام دهید:
- صندلی را به صورت برعکس روی زمین قرار بدهید.
- چرخ را روغن کاری کنید و درآورید.
- با توجه به اندازه و نوع چرخ ها، چرخ جدید بخرید.
- با توجه به نوع چرخ ها، آنها را نصب کنید. بعضی از چرخها با فشار دادن جا می افتند و برخی دیگر با پیچاندن.
رفع جیر جیر کردن صندلی اداری
بعد از استفاده طولانی مدت از بعضی از صندلیهای اداری ممکن است صداهایی مانند جیر جیر کردن بدهند. برای رفع این صداها مراحل زیر را انجام دهید:
- با کمک فردی دیگر منبع صداها را پیدا کنید. به این روش که یک نفر روی صندلی بنشیند و دیگری به صداها گوش کند تا مشخص شود از کجا نشات می گیرند.
- منبع سر و صدا را روغن کاری کنید.
- باز هم یک نفر روی صندلی بنشیند و چک کنید باز صدا می دهد یا خیر.
- آن قدر مراحل را تکرار کنید تا مطمئن شوید محل درست را روغن کاری کرده اید و دیگر سر و صدای اضافی ندارد.
- حتما روغن اضافی را پاک کنید.