تعمیر و تعویض مکانیزم صندلی مبله حامد
تعمیر صندلی اداری در بخش مکانیزم آن نیز مورد دیگری است که به استفاده بهینه از آن منجر میشود. مکانیزم صندلی، بخشی در زیر قسمت نشیمن آن است که به جک صندلی متصل میشود. این بخش امکان تنظیم حرکات نشیمن به جلو و عقب و شیب آن را فراهم میکند و برای راحتی کاربران بسیار اهمیت دارد. در صورت خرابی این بخش، کلیه امکانات حرکتی و تنظیمات ارتفاع و شیب صندلی اداری از بین رفته یا بهکلی مختل میشود. در این صورت لازم است برای تعمیر آن از طریق کارشناسان آشنا به فن وارد عمل شوید. با توجه به اهمیت این بخش و قطعات بهکاررفته در آن، توصیه میشود در صورت نیاز به تعمیر مکانیزم صندلی اداری، آن را صرفا به افراد حرفهای و آشنا به فن سپرده و از دستکاری بیمورد یا سپردن کار تعمیر به افراد غیرحرفهای جدا پرهیز کنید.
انجام تعمیرات این بخش و تعویض هر بخش از قطعات آن نیز در محل امکانپذیر بوده و از این جهت راحتی را برای کاربران این نوع صندلیها بهدنبال دارد.
تعویض چرخ صندلی
تعمیر صندلی اداری در بخش چرخها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و بهدلیل وابسته بودن حرکت و تغییر مکان این نوع صندلی به چرخها، میتوان آن را بهعنوان بخش محرک و حیاتی این تعمیرات بهشمار آورد. این بخش از تعمیرات از راحتترین و آسانترین بخشها نیز بوده و امکان تعویض آن با سادهترین لوازم وجود دارد. بهشرط آنکه به شکل اصولی و با طی کردن مراحل بهطور متوالی و صحیح انجام گیرد.
برای انجام این کار ابتدا صندلی را به شکل وارونه قرار داده و کار را با باز کردن پیچهای چرخی که به تعمیر یا تعویض نیاز دارد آغاز میکنیم.
در صورت باز نشدن این بخش را روغنکاری کرده و مراحل بعدی را پس از نرم شدن پیچها ادامه میدهیم. نصب جدید چرخ که با اندازهگیری دقیق انتخاب شده در مراحل بعد صورت میگیرد. دقت در انتخاب نوع چرخها به نصب صحیح و آسان آنها نیز کمک میکند. چرخ صندلی اداری در ۲ نوع اصلی پیچی و پیمی تولید و به بازار عرضه میشود که مدل پیمی با فشار دادن در جای خود فیکس میشود.
در مدلهای پیچی و دارای رزوه با قرار دادن چرخ در حالت مناسب و هماهنگ نمودن آن با رزوههای بدنه میتوان نسبت به بستن آن بهطور صحیح اقدام نمود.
از بزرگترین آسیبهایی که به چرخهای صندلی اداری وارد میشود، استفاده از آن بر روی فرش و موکت پرزدار است که در بسیاری موارد به خرابی چرخها منجر میشود. بر این اساس توصیه میشود از این نوع صندلی تنها بر روی سطوح صاف، سرامیک و پارکت استفاده شود.
تعویض پنج پر صندلی
تعمیر صندلی اداری در بخش پنج پر آن از دیگر مواردی است که میتواند صندلی شما را بهطرز جالبی نو کرده و استفاده از آن را برای مدت بسیار طولانیتری ممکن کند. این بخش که به هر یک از شاخههای آن یک چرخ متصل است، در اشکال مختلف و با مواد اولیه متنوعی تولید میشود. نقش مهم پنج پر صندلی اداری در ایستایی و ثبات این وسیله بسیار زیاد بوده و سهم مهمی از راحتی و ایمنی افراد را حین استفاده تامین میکند.
طراحی صنعتی این بخش با محاسبات مهندسی بر مقاومت آن افزوده و صندلیهای اداری را از این جهت به محصولاتی بادوام تبدیل میکند.
استفاده از قطعاتی با مواد اولیه مرغوب در تعمیر این بخش از صندلی اداری دوام نهایی محصول را بالاتر میبرد. همچنین در صورتی که پنج پر صندلی تخریب شده باشد، تعویض آن از نظر اقتصادی مقرون بهصرفه خواهد بود.
این بخش که با نام پایه صندلی اداری هم شناخته میشود با اشکال و متریال مختلف از پلاستیک و آلومینیوم ساخته شده و از طریق بخشی دوجداره به جک متصل است. برای تعمیر آن لازم است ابتدا آن را از جک جدا کنیم که در برخی موارد با دشواریهایی روبرو میشود. در این صورت لازم است از گزینه روغنکاری یا اسپری کردن روانکننده روی آن استفاده شود. پس از گذشت مدت زمان لازم، این بخش با راحتی بیشتری جدا میشود. سپس میتوانید پایه جدید را به جای آن نصب کنید.
با توجه به قیمت بالای سیستمهای اداری، پیشنهاد میشود در صورتی که از روش تعمیر و تعویض قطعات آن سررشتهای ندارید این کار را به افراد متخصص بسپارید تا بابت تعمیر صندلی اداری خود به شیوه صحیح مطمئن شوید.
تعویض فوم کف و پشت صندلی
تعمیر صندلی اداری در بخش کف و پشت صندلی با کاربرد مواد اولیه مرغوب، اغلب نتایج جالبی داشته و به نوعی عمر دوبارهای به آن میدهد. این کار در مواردی که فوم در این بخشها پوسیده یا بهدلایلی پاره شده باشد انجام میشود. استفاده طولانی یا نگهداری نادرست و در جای نامناسب میتواند دلیل این موضوع باشد. همچنین قرار گرفتن صندلی اداری در هوای نامناسب برای مدت طولانی نیز تاثیر نامطلوبی بر فوم پشتی و بدنه داشته و آن را دچار آسیب میکند که در این صورت لازم است نسبت به تعویض آن اقدام شود.
بخش مهمی از راحتی این محصولات به نوع و میزان و البته کیفیت فوم مصرفی در آنها بستگی دارد. در صورتی که به هر دلیل، فوم مصرفی در بدنه صندلی انعطاف خود را از دست داده باشد، نشستن روی آن برای مدت طولانی، بسیار سخت و خستهکننده خواهد بود. در این شرایط لازم است با تهیه فوم در یکی از انواع موجود نسبت به تعویض آن اقدام شود.
انواع فوم در مدلهای زیر برای این کار در بازار موجود است:
- فوم پلی اتیلن Foam polyethylene
- فوم پلی یورتان Foam Polyurethane
- فوم پلی استایرن Styrofoam
کارشناس آشنا به فن در مورد نوع فوم مناسب برای تعمیر صندلی اداری و تعویض پشتی و نشیمن صندلی تصمیم گرفته و با نظر مشتری این کار را به انجام میرساند.
تعمیر و تعویض دسته صندلی
تعمیر صندلی اداری از آن جهت که صندلی نقش عمدهای در راحتی کاربر ایفا میکند دارای اهمیت زیادی است. استحکام دسته صندلی و متریال مرغوب مصرفی در آن از یک سو و مونتاژ و تعویض صحیح آن از سوی دیگر کمک میکند تا حتی در صورت خرابی دستههای صندلی اداری، بتوان از دستههای جدید و مناسب آن استفاده نموده و با تعویض اصولی این بخش، صندلی اداری خود را تازه و نونوار نمود.
با توجه به تنوع موجود در دسته این نوع صندلیها در انواع انتگرال، چرمی، T شکل و… میتوان نمونه مناسبی را انتخاب کرد.
هنگام خرید این محصول نیز باید به قیمت، کیفیت و تناسب آن با الزامات کاربردی خود توجه کنیم. برای مثال ارتفاع دسته صندلی از مواردی است که ارتباط مستقیم با راحتی کاربر داشته و نقش مهمی در سلامتی افراد و تاثیر آن بر ستون فقرات هنگام استفاده دارد.
در صورتی که مایلید این کار را انجام دهید لازم است مراحل مورد نظر را یک به یک و بهطور متوالی به انجام برسانید. برای این منظور مانند سایر مراحل تعمیر صندلی اداری باید ابتدا صندلی را وارونه کرده و بخش مورد نظر را، که در این مورد دسته صندلی است، جدا کنید. برای این کار به آچار نیاز است. در این مورد صندلی را روی میز یا یک سطح بلند قرار داده و سپس مراحل کار را آغاز کنید.
در مرحله نهایی که اتصال دسته جدید است، دقت داشته باشید که این کار کامل و محکم صورت گرفته و دسته جدید لق نزند.
اگر با وجود سالم بودن دسته قدیمی مایل به تعویض آن هستید، معمولا دلایلی از قبیل راحتی یا شیک بودن نمونه جدید مد نظر است. اما در هر حال مراحل تعویض یکسان بوده و دقت و توجه در انجام صحیح آن اهمیت بهسزایی دارد. با توجه به تاثیر زیادی که دسته صندلی اداری در سلامت کاربر و قرار گرفتن بدن در حالت مناسب دارد، این کار را باید با وجود صرف هزینههای مربوطه، مقرونبهصرفه دانست.
انتخاب دسته مناسب برای صندلی اداری، همچنین تاثیر زیادی در پشتیبانی از قسمتهای سرشانه و کتف افراد داشته و از بروز درد و مشکلاتی جسمی مثل آرتروز در آنها جلوگیری میکند.
کاربرد دسته استاندارد برای این نوع صندلی بدن را هنگام استفاده از این محصولات در بهترین حالت قرار داده و به حفظ سلامتی افراد کمک شایانی میکند.
سخن پایانی
تعمیر صندلی اداری با توجه به قیمت بالای این تولیدات، بسیار بهصرفهتر از خرید مجدد است. امروزه با وجود قطعات مختلف صندلیهای سیستم و اداری در بازار، امکان تعویض هر قسمتی از آنها فراهم است.
به این ترتیب میتوان هر یک از بخشهای صندلی را در صورت نیاز تعویض کرده و آن را بار دیگر نونوار نمود. انتخاب نمونههای مناسب و هماهنگ با هر صندلی در زمان تعویض اهمیت زیادی داشته و به دوام و طول عمر آن اضافه میکند. همچنین توجه به مواد مصرفی و برندهای سازنده در این مورد، نقش عمدهای در کیفیت کاربردی این قطعات خواهد داشت.
پیشنهاد آخر ما برای کاربران انواع صندلی اداری، تعمیر یا تعویض هر قطعه در کمترین زمان ممکن پس از خراب شدن صندلی است تا مشکل به سایر بخشها سرایت نکند. همچنین توصیه میشود این کار را به افراد کاردان مبله حامدبسپارید تا بهترین نتیجه را در این زمان دریافت نمایید.