صندلی اداری از جمله لوازمی است که در ادارات، شرکت‌ها، فروشگاه‌ها و حتی منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد. همه روزه تعداد زیادی از افراد بر روی این صندلی‌ها می‌نشینند و گاها در ساعات کاری طولانی، تنها نشیمنگاه کارکنان محسوب می‌شوند. وجود هرگونه لقی، تنظیم نبودن ارتفاع، شکستگی دسته یا چرخ‌ها  بسیار آزار دهنده بوده و مانع از تمرکز کافی در هنگام کار می‌شود؛ از این رو بحث سالم و راحت بودن صندلی‌های اداری، موضوعی است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد. در اغلب موارد شاید بتوان با روش‌های ساده و کاربردی، خود به تعمیر صندلی اداری پرداخت و دوباره برای مدت‌های طولانی از آنها استفاده کرد. اگر به یادگیری این روش‌ها علاقه دارید، در ادامه مقاله با مبله حامد همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

قیمت تعمیر صندلی اداری

یکی از مسائل مالی مهم و دائمی ادارات و دفاتر با توجه به کاربرد گسترده صندلی‌های اداری در این مکان‌ها، بحث صندلی‌های شکسته و معیوب است که به معضلی برای این ارگان‌ها تبدیل شده است. این مسئله به‌خصوص در مواردی که تعداد صندلی‌های نیازمند تعمیر بیشتر باشند، اهمیت بیشتری می‌یابد. البته قیمت تعمیر صندلی اداری اداری نیز ثابت نبوده و به عوامل مختلفی مانند میزان و نوع خرابی صندلی‌ها، تعداد قطعات معیوب و قطعات مورد نیاز، وابسته است. قیمت این قطعات یکسان نبوده و از نوعی به نوع دیگر متفاوت است؛ برای مثال قیمت پایه صندلی اداری، به مدل، نوع، کیفیت، برند سازنده و … وابسته خواهد بود. معمولاً گران‌ترین و فرسایشی‌ترین قسمت‌های صندلی، جک و چرخ‌ها هستند. علاوه بر این، هزینه‌های حمل‌ونقل تعمیرات صندلی نیز در صورتی که تعمیر در محل ممکن نباشد، یکی دیگر از هزینه‌های مؤثر بر قیمت تعمیر صندلی اداری خواهد بود.

در حالت کلی بیشترین نوع خرابی‌های قابل تعمیر را می‌توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • شکستگی دسته صندلی
  • خرابیچرخ‌ها
  • تخلیه گاز جک صندلی
  • آسیب‌دیدگی فوم و اسفنج
  • روان نبودن حرکت چرخ‌ها

باید خاطرنشان کرد که گاهی اوقات شاید خرید یک صندلی جدید و جایگزین کردن آن با صندلی‌های کهنه و فرسوده، بهترین انتخاب باشد. این مسئله به‌خصوص در مواقعی که فرصتی برای تعمیرکاری وجود ندارد، صندلی به شدت فرسوده شده و یا هزینه تعمیرات مقرون‌به‌صرفه نیست، اهمیت بیشتری می‌یابد.

تعمیر صندلی مشکی

آموزش تعمیر صندلی اداری

در دنیای کنونی و با افزایش روز افزون استفاده از رایانه در انجام کارها، نیاز به یک صندلی راحت و مناسب بسیار ضروری به نظر می‌رسد. در اکثر موارد یک صندلی اداری چرخ دار دقیقاً همان چیزی است که شما نیاز دارید! استفاده از صندلی اداری مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت که برخی از آنها عبارت‌اند از:

  •  ​آسایش و راحتی: این صندلی‌ها برای راحت بودن در هنگام کار اداری طراحی شده و برای کاربرانی در مناسب است که هر روز ساعات زیادی را مشغول کار کردن هستند.
  • سلامتی: یک صندلی اداری مناسب می‌تواند از آسیب رسیدن به ستون فقرات جلوگیری کند.
  • تحرک: شما با استفاده از یک صندلی اداری، می‌توانید به راحتی در اتاق جابه‌جا شوید، بدون اینکه از جای خود بلند شوید.
  • ارگونومی: ارگونومی این صندلی‌ها به نحوی طراحی شده که کمترین مشکلات در حین کار برای کاربر پیش بیاید.

البته صندلی‌های اداری نیز مثل هر وسیله دیگری ممکن است دچار آسیب‌دیدگی شده و نیازمند تعمیر باشند. به دلیل بالا بودن هزینه‌ی خرید صندلی‌های اداری، تعمیرات صندلی اداری به یک روش جایگزین و مناسب به جای خرید آن تبدیل شده است. اگر تعمیرات صندلی به شکل اصولی و درست انجام شود، می‌تواند آن را دوباره به چرخه استفاده بازگرداند. تعمیرات صندلی اداری شرکتی امری بسیار رایج است.

برای تعمیر صندلی اداری ، ابتدا باید نوع مشکل ایجاد شده در آن را پیدا کرد. مشکلات مربوط به تنظیم ارتفاع، با اهرم و جک ارتباط دارند؛ ایرادات حرکتی و چرخشی نیز به چرخ‌ها و پایه آن‌ها در قسمت پایین صندلی مربوط است. هم چنین تکان خوردن و لق زدن صندلی نیز به صفحه نصب بین جک و نشیمن مربوط می‌شود.

تعمیر دسته فلزی صندلی

تعمیر جک صندلی

اگر جک صندلی شما آسیب دیده است، ابتدا وسایل زیر را تهیه کرده و سپس به تعویض آن اقدام کنید. این وسایل عبارتند از:

  •  چکش پلاستیکی
  • پیچ گوشتی
  • آچار لوله گیر
  • جک جدید

حالا صندلی را به پهلو بگذارید و از کشیدگی کامل جک اطمینان حاصل کنید. سپس پایه و چرخ‌های پایین آن را از صندلی جدا کنید. این کار را می‌توانید با باز کردن گیره‌های نگهدارنده از قسمت مرکزی زیر پایه چرخ انجام دهید. سپس آچار لوله باز کن خود را به قسمت بالایی جک متصل کرده، آچار را محکم تکان دهید تا جک باز شود. در صورت آسیب‌دیدگی جک باید آن را با یک جک نو تعویض کنید.

تعمیر چرخ صندلی

چرخ‌های صندلی اداری در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شوند. انواع ژله ای چرخ‌ها، به مراقبت بیشتری نسبت به چرخ‌های معمولی نیاز دارند. در اکثر موارد، چیزهایی مثل پرز فرش، مو و خاک، در فضای بین     چرخ‌ها قرار گرفته و مانع از حرکت مناسب چرخ شده و حتی گاهی باعث شکستن چرخ‌ها نیز می‌شود. برای رفع این مشکل در صندلی‌های چرخ دار، با استفاده از یک انبر دست و پیچ گوشتی، کثیفی‌ها و جرم‌ها را بیرون کشیده، سپس ماده روان کننده را روی چرخ‌ها اسپری کنید تا چرخ‌ها کاملاً روان شوند. طبیعی است که چنانچه چرخ‌ها شکسته باشند، می‌بایست نسبت به تعویض آن‌ها اقدام شود.

تعمیر روکش صندلی‌های اداری

  • رویه صندلی بر اثر استفاده زیاد دچار پارگی می‌شود که خوشایند نبوده و علاوه بر جلوه نازیبا، حس راحتی سابق را نیز نخواهد داشت. اما به شرط داشتن لوازم مورد نیاز، می‌توانید روکش‌های آسیب دیده را خودتان ترمیم کنید. وسایل لازم برای تعویض رویه صندلی و تعمیر آن عبارتند از:
  • صندلی نیازمند تعمیر
  • پارچه به میزان لازم بر اساس سطح و ارتفاع صندلی
  • پیچ گوشتی
  • منگنه کوب
  • قیچی

در قدم اول شما باید صندلی خود را باز کنید. اگر از پیچ گوشتی استفاده کنید، انجام این مرحله دشوار نخواهد بود. صندلی را برعکس کنید تا راحت‌تر نحوه باز کردن آن را متوجه شوید. سپس پلاستیک روی صندلی را برداشته و به قسمت نرم یا ابری دسترسی داشته باشید. قسمت ابری صندلی را به صورت برعکس روی پارچه گذاشته و اطراف آن را ببرید. دقت کنید که پارچه را کمی بزرگ‌تر ببرید تا بتوانید در مرحله بعدی آن را به درون صندلی وارد کنید.

اگر پارچه ای که انتخاب کرده اید، طرح دار است و می‌خواهید بخش خاصی از آن روی صندلی باشد، باید بیشتر دقت کنید و قبل از برش، در مورد چگونگی قرار گرفتن پارچه تصمیم بگیرید.

حالا نوبت به فیکس کردن پارچه بر روی صندلی به وسیله منگنه می‌رسد. باید دقت داشته باشید که پارچه شما حداکثر کشیدگی را داشته باشد. پارچه با گذشت زمان، کمی شل می‌شود پس جای نگرانی نیست. بهترین روش برای منگنه زدن رویه صندلی اداری، روش ضربدری است. شما می‌توانید نخست بخش بالایی و چپ صندلی و سپس بخش پایینی و راست را منگنه کنید. سپس بخش‌های باقیمانده را نیز تثبیت کرده و مطمئن شوید پارچه تا جایی که ممکن است، تنگ شده باشد.

حضور فردی دیگر برای کمک به شما در این مرحله بسیار  مفید خواهد بود. پس از تکمیل منگنه کاری و رسیدن پارچه به حالت مورد نظر، با قیچی تکه‌های اضافی پارچه را ببرید. حالا بقیه صندلی را روی قسمت ابری که حالا پارچه جدیدی دارد گذاشته و با استفاده از پیچ گوشتی صندلی را به حالت اول باز گردانید. خسته نباشید! تعویض روکش صندلی شما به پایان رسید!

تعمیر صندلی مدیریتی

مهمترین صندلی در یک اداره، صندلی مدیریتی است که از بخش های مختلف و ارزشمندی ساخته شده. صندلی مدیریتی ممکن است دسته های چوبی با پشتی بلند و با کیفیت داشته باشد و اصولا قیمت تمام شده این محصول بیشتر از هزینه تعمیرات آن است. پس بهترین راه حل برای صندلی های مدیریتی که قدیمی شده اند و بخش هایی از آن از بین رفته است تعمیرات صندلی  اداری مدیریتی است. از طرفی وجه یک مدیر برای یک مجموعه بسیار با اهمیت است. افرادی که به مدیریت مراجعه میکنند همیشه باید تحت تاثیر نظم وسایل اتاق مدیریت باشند که این نظم نشانه شخصیت مدیریت آن مجموعه است۷

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *