موضوعات مهم در خصوص تعمیرات صندلی و مبلمان اداری
استفاده روزافزون از سیستمهای اداری بهویژه انواع صندلی، نیاز به تنظیم و تعمیر این ملزومات نیز افزایش یافته و خدمات مرتبط با این فیلد کاری خود به شاخهای جداگانه از صنعت تبدیل شده است.
صندلی اداری به شکل تخصصی و در مواردی متفاوت و متمایز از نمونههای دیگر، دارای بخشهایی است که هر یک پس از مدتی استفاده، به تعمیر نیاز پیدا میکند. بهعلاوه، تنظیم این نوع صندلی برای کاربرد بهینه آن نیز بخشی از این پروسه را تشکیل میدهد که بیشک نیازمند داشتن تخصص و آگاهیهای حرفهای است.
در نوشتار پیش رو قصد داریم موضوع تعمیرات صندلی اداری را بررسی نموده و درباره هر یک از بخشهای آن توضیحاتی ارائه کنیم.
با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.
ضرورت تعمیر صندلی اداری
تعمیر صندلی اداری با توجه به گسترش ادارات و جداسازی بخشهای مختلف اداری این روزها به یکی از مشاغل فنی با زیرشاخههای متنوع تبدیل شده است. ساعات طولانی کار در ادارات و نیاز به نشستن روی صندلی برای رسیدگی به کارها، وجود صندلیهایی با مشخصات فنی و طبی لازم را بیش از پیش الزامی نموده و به موضوعی جدی تبدیل کرده است.
ابداع انواع صندلی اداری با طراحی صنعتی و مهندسی قطعات و تجهیزات نیز برخاسته از همین نیاز است. بهعبارتی، سلامت کاربران تا حد زیادی در گرو انتخاب بهینه تجهیزات و سیستمهای ادارات بهویژه انواع صندلی اداری بوده و در ادامه نیز به حفظ و نگهداری آنها در بهترین شرایط بستگی دارد.
برندهای برتر تولیدکننده این تجهیزات، با اشراف بر این موضوع ضمن رعایت اصول استاندارد در تولید و بهکارگیری متریال و قطعات باکیفیت، تدارکات لازم برای تعمیر این لوازم را پیشبینی کرده و امکان انجام سرویس، تعمیر و تعویض را برای آنها فراهم میآورند.
بدنه صندلی اداری از بخشهای مختلفی شامل کف و پشت صندلی، روکش، پنج پر صندلی، دسته، جک و بسیاری قسمتها و اجزای دیگر تشکیل شده است. در اغلب موارد با وجود تنوع درکیفیت ساخت این قطعات و گارانتی اعمال شده برای این تولیدات، هر یک از اجزاء سازنده صندلی اداری ممکن است در اثر استفاده مکرر و طولانی دچار عیب و ایرادهایی شده و نیاز به تعمیر پیدا کند.
همچنین این نوع صندلیها بهویژه نمونههای موسوم به سیستم، نیاز به تنظیمات اولیه داشته و در طول زمان نیز اغلب در مواردی به تنظیم مجدد نیاز پیدا میکنند.
مجموعه این عوامل، تعمیر صندلی را به شغلی تبدیل کرده که این روزها مشتریهای فراوانی دارد. در ادامه مطلب به بررسی هر یک از اجزای صندلی که ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشند میپردازیم.
تعویض روکش صندلی اداری مبله حامد
تعمیر صندلی اداری همانطور که گفتیم شامل بخشهای مختلفی است که بعضی به بدنه و برخی به تجهیزات داخلی مربوط میشوند.
روکش صندلی از قسمتهای مهم بهکار رفته در نمونههای این تجهیزات اداری است. این بخش علاوه بر نقشی که در راحتی کاربران ایفا میکند بهلحاظ بهداشتی نیز دارای اهمیت است. از انتخاب متریال مناسب برای روکش تا نصب صحیح و اصولی آن که اغلب بهصورت مکانیزه و در کارخانه انجام شده و موارد و نکات زیادی در این مورد سهم دارند.
با وجود رعایت همه این موارد که به تولید و نصب مناسب روکش در یک صندلی استاندارد و باکیفیت منجر میشود، باز هم قسمت روکش صندلی بهدلیل استفاده طولانی، تماس مکرر و اصطکاک بالایی که دارد در بسیاری از موارد دچار سایش یا پارگی شده و نیاز به تعمیرات صندلی در این بخش پیدا میشود. نگهداری نادرست یا مرور زمان نیز از دیگر مواردی هستند که نیاز به تعمیر یا تغییر روکش را ایجاد میکنند.
چگونه تعویض روکش صندلی اداری را انجام دهیم؟
تعمیر صندلی اداری در بخش روکش از قسمتهای مهم این تعمیرات بهشمار میآید. خوشبختانه امروزه فنیکارانی که در این حرفه مشغول به کار هستند، چنین مواردی را حتی بدون نیاز به جابجایی و مشکلات حاشیهای، در محل شما انجام میدهند.
روکش صندلی اداری را میتوان از میان جنسهای متنوع، ازجمله پارچه و چرم انتخاب کرد و کار تعویض آن را انجام داد.
گام اول در این کار تهیه روکش جدید و تجهیزات لازم از قبیل پیچ گوشتی، منگنه دستی از نوع صنعتی و بزرگ، قیچی و دیگر ملزومات مورد نیاز است. در مراحل بعد ابتدا صندلی را برگردانده و رویه قدیمی از بخش نشیمنگاه و پشتی و نیز پلاستیک موجود در بخش نشیمن کاملا جدا میشود.
در صورتی که پارچه یا روکش آماده جدید دارای طرح باشد، لازم است به نوع برش و نصب توجه کامل شود. انتخاب جنس باکیفیت نیز در این مورد اهمیت داشته و شما را از دوبارهکاری و اتلاف هزینه در این مورد معاف میکند. البته برخی از مشتریان ترجیح میدهند روکش جدید را بدون جدا کردن لایه قدیمی و روی آن انجام دهند.
رعایت برخی جزئیات در تعویض روکش، مانند کشیدن کامل روکش برای صاف و یکدست شدن آن و استفاده از آستر نیز از مواردی هستند که به زیباتر شدن و تکمیل بهینه کار شما کمک میکنند.
پس از اتمام برش و نصب روکش جدید، لازم است کلیه مراحل بازکردن صندلی را که در ابتدای کار انجام دادهاید بهصورت معکوس تکرار کنید.
پیشنهاد میکنیم در صورتی که احتمال میدهید ترتیب مراحل را فراموش کنید یا با مشکلاتی مواجه شوید، آن را یادداشت نموده یا توسط گوشی فیلمبرداری کنید تا هنگام اجرای مراحل نصب مجدد قطعات، دچار مشکل نشوید. همچنین بهتر است هنگام برش روکش جدید، زاپاس کافی و حتی اضافه در نظر بگیرید تا کار بهدرستی انجام شود. در انتهای کار نیز بهراحتی زاپاس اضافه را حذف خواهید کرد.
پیشنهاد ما برای متریال تعویض روکش در تعمیر صندلی اداری، استفاده از نمونههای باکیفیت و ترجیحا چرم مرغوب است؛ زیرا این نوع صندلی با استفاده طولانی و مستمری که دارد از استهلاک بالایی برخوردار بوده و پارچه، اغلب گزینه مناسبی برای تعویض روکش آن بهشمار نمیآید.
تعمیر و تعویض جک صندلی مبله حامد
تعمیر صندلی اداری در قسمت جک از موارد مهم و اصولی است که اغلب برای کاربران اداری پیش میآید. خرابی جک در این نوع صندلیها مشکلی است که کاربران را دچار دردسر نموده و تمرکز آنها را از کار سلب میکند. علاوه بر تعمیراتی که روی این قسمت قابل انجام است، در مواردی نیز در صورت تشخیص پوسیدگی یا نیاز به صرف هزینه و زمان طولانی برای تعمیرات، میتوان گزینه تعویض جک را انتخاب کرد. با این کار از صرف هزینه اضافه برای خرید صندلی اداری جدید معاف خواهید شد.
مهمترین وظیفه جک صندلی، تنظیم ارتفاع آن است که به سلامت کمر و زانوهای کاربران کمک شایانی میکند. جک هیدرولیک که با نام سیلندر یا جک پنوماتیک نیز خوانده میشود همان بخشی است که این کار را انجام میدهد و در صورت بروز خرابی باید تعمیر یا تعویض آن فورا صورت گیرد. برای این کار نیاز به لوازم اولیه مانند پیچ گوشتی، آچار و چکش پلاستیکی و امثال آن وجود دارد.
در اثر از کار افتادن جک، مشکلاتی از قبیل پایین آمدن صندلی یا از دست رفتن قابلیت تنظیم برای آن پیش میآید. این موارد بهدلیل خالی شدن گاز سیلندر در اثر وزن بالا یا نشستن یکباره و ناگهانی روی صندلی یا مواردی از قبیل گشاد شدن استوانههای سیلندر در اثر فرسودگی رخ میدهد و نتیجه نهایی آن مشکلات مرتبط با جک و نیاز به تعمیر صندلی اداری در این بخش خواهد بود.
جدا کردن جک با ضربات آرام چکش پلاستیکی، نخستین مرحله از کار است که با دقت و مراقبت لازم صورت میگیرد تا آسیبی به پایهها و سایر بخشهای صندلی وارد نشود. پس از آن نیز آزاد شدن جک صندلی با کمک آچار لوله گیر و چرخاندن آرام آن صورت میگیرد. در صورت نداشتن این نوع آچار کار را با باز کردن پیچهای صندلی ادامه میدهیم که البته زمانبر و نسبتا دشوار است.
در مرحله پایانی جک جدید را جایگزین نموده و با طی کردن برعکس مراحلی که در باز کردن صندلی و جدا کردن جک انجام دادهایم، بار دیگر صندلی را به شکل اولیه بازمیگردانیم.
نکته مهم در این مورد توجه به تهیه جک استاندارد و باکیفیت است که هم در خرید و هم در تعمیر صندلی اداری از اهمیت بالایی برخوردار است. چنین محصولی از پمپ هیدرولیک مناسبی برخوردار بوده و مواد مورد استفاده در ساخت آن نیز از کیفیت بالایی بهرهمند هستند؛ مواردی که به افزایش طول عمر مفید صندلی کمک کرده و از بروز مشکلات ثانویه پیشگیری میکنند.