یکی از مهم ترین قطعات در صندلی اداری مکانیزم است یک صندلی اداری ارگونومیک قابلیت تنظیم شدن در جهت‌های مختلف  و متفاوت را دارد و بسیاری از این تنظیمات با کمک قطعه‌ای به نام مکانیزم امکان‌پذیر است مکانیزم انواع مختلفی همچون L ، تیلت و سینکرون دارد که هر کدام تنظیمات و ویژگی های خاصی را در اختیار کاربر قرارمی دهند اصل بودن این قطعه تأثیر بسیاری در طول عمر صندلی دارد؛ لذا لازم است هنگام خرید صندلی اداری  باید به نوع و کیفیت مکانیزم دفت شود. در این مطلب به معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری و ویژگی‌های هریک می‌پردازیم.

انواع مکانیزم صندلی اداری

مکانیزم‌ها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع و کیفیت صندلی اداری از آن‌ها استفاده می‌شود. چیزی که مسلم است مکانیزم یک قطعه‌ی حیاتی در صندلی اداری ارگونومیک به شمار می‌رود. مبلمان حامد تعمیرات صندلی اداری کارمندی.

۱. مکانیزم L

مکانیزم صندلی اداری چیست؟انواع آن
مکانیزم صندلی اداری چیست؟انواع آن

در مکانیزم L ک معمولا از دو بخش اصلی کفی و ستون L تشکیل شده، تنها پشتی صندلی است که قابلیت جابه‌جایی دارد. نشیمن صندلی در صندلی‌های دارای مکانیزم L ثابت است و تنها تکیه‌گاه تا زاویه‌ی مشخصی قابلیت خم شدن دارد. انواع صندلی کامپیوتر معمولی که برای مصارف خانگی طراحی شده‌اند، در ساختار خود دارای این نوع مکانیزم هستند.

۲. مکانیزم تیلت

مکانیزم تیلت در ایران با نام‌های بدون تسمه یا بدون براکت نیز شناخته می‌شود. در این نوع مکانیزم در صورتی که قفل مکانیزم آزاد باشد، در صورت جابجایی پشتی، نشیمن نیز همراه آن جابه‌جا می‌شود. یعنی چنان‌چه با کمر به پشتی صندلی فشار بیاورید و تکیه‌گاه را به عقب برانید، نشیمن نیز با آن کمی جمع می‌شود تا زاویه بین پشتی و نشیمن ثابت باقی بماند.

۳. مکانیزم سینکرون

در مکانیزم سینکرون یا سینکرو که در ایران به تسمه دار یا براکت دار نیز معروف است، حرکت بین پشتی و نشیمن غیرهمزمان اما هماهنگ است. یعنی نوعی رابط معمولا از نوع ۱ به ۲/۵ یا ۱ به ۳ بین زاویه گرفتن پشتی و نشیمن وجود دارد. در صندلی‌های دارای مکانیزم سینکرون، چنانچه، به طور مثال پشتی را ۱۵ درجه به عقب برانید، نشیمن به اندازه‌ی ۵ درجه تغییر زاویه می‌دهد.

تفاوت اصلی بین مکانیزم تیلت و سینکرو، قطعه‌ای به نام براکت است. براکت حرکت پشتی را از نشیمن مستقل می‌کند. هنگام خرید صندلی اداری، یکی از نشانه‌هایی که به کمک آن می‌توان مکانیزم صندلی را تشخیص داد، دسته صندلی است. اگر دسته‌ها به نشیمن و پشتی متصل باشند، تغییر زاویه بین این دو قسمت ممکن نخواهد بود و می‌توان نتیجه گرفت که مکانیزم تیلت بوده و سینکرو یا L نیست.

مواردی که به آن‌ها اشاره شد، دسته‌بندی‌های کلی مکانیزم‌ها بودند. در ساختار هر یک از این مکانیزم‌ها ممکن است حالت‌ها یا گزینه‌هایی وجود داشته باشد که در عملکرد دو مکانیزم از یک نوع تفاوت ایجاد کند. در ادامه به این حالت‌ها و بخش‌ها می‌پردازیم.

برای اطلاع از قیمت تعمیرات صندلی اداری مدیریتی تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *